It giet oan!

Zaterdag 25 juli vindt het Repair Café in De Groene Vos in aangepaste vorm plaats. In deze tijd heeft het Repair café natuurlijk ook Corona-maatregelen getroffen. Daardoor zal het iets anders gaan dan u gewend bent.

Tussen 11.00 en 14.00 uur bent u welkom om uw spullen te (laten) repareren. Vanwege de beperkte ruimte, zullen er twee reparateurs aanwezig zijn voor elektra en één voor textiel.

Er kan helaas niet binnen gewacht worden. Bij mooi weer staan er stoelen buiten en kunt u daar plaatsnemen. Bent u aan de beurt? Dan is de ingang via de winkel, u vertrekt via de achteruitgang. Voordat u naar binnengaat is er een gezondheidscheck en vragen we om uw contactgegevens. Er kan maximaal één persoon bij de reparatie aanwezig zijn. Eventuele communicatie met een tweede persoon kan via het raam plaatsvinden. Zo creëren we een veilige werkplek voor reparateurs en bezoekers.

Kapotte spullen belanden meestal snel op de afvalberg. Maar vaak zijn ze met een eenvoudige reparatie te maken en kunnen ze weer jaren mee. Tijdens het Repair Café repareren handige vrijwilligers van alles en nog wat: Senseo’s, strijkijzers, textiel, speelgoed en meer. De reparateurs dagen bezoekers uit zoveel mogelijk zelf te repareren, uiteraard onder begeleiding van de reparateurs.

Reparatie van je smartphone beeldscherm of computer
Tijdens het Repair Café het scherm van uw mobiele telefoon (laten) repareren? Stuur dan z.s.m. een e-mail naar repaircafe@degroenevos.nl met daarin een beschrijving van uw telefoon. Fietsreparatie? Vraag even na of de betreffende reparateur aanwezig is. Dit kan via repaircafe@degroenevos.nl of bel even naar De Groene Vos: 026 – 737 0041.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s